Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Kos

Kos is een populaire vakantiebestemming in de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft dan ook zeer veel te bieden. De charme van Griekenland is alomtegenwoordig. Mooie stranden, gezellige stadjes, een mooie natuur, you name it, en dat allemaal op fietsafstand.

Goedkope vluchten naar Kos

Vluchten naar Kos worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes.be ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Kos. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een leuke last minute naar Kos

Kos-Stad is de hoofdstad van het eiland en tevens de belangrijkste toeristische trekpleister. Hier vind je onder andere de wereldberoemde plataan van Hippocrates, de grondlegger van de hedendaagse geneeskunde. Naast Kos-Stad zijn Kefalos, Kardamena, Tigaki, Antimachia, Mastihari, Marmari en Pyli de grotere plaatsen van het eiland. Typische Griekse stadjes waar het gezellig vertoeven is. Kos is relatief klein waardoor het leuk en gemakkelijk is om het eiland per fiets te verkennen.

Tips and tricks voor een last minute naar Kos

 

  • Tijdsverschil: 1 uur later dan in België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 31°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 15°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.