Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Fuerteventura

Geen fan van regen? Dan is Fuerteventura het eiland waar je moet zijn. De kans op een regenbui is er zo klein dat het bijna verwaarloosbaar is. Fuerteventura is dan ook het zonnigst van alle Canarische Eilanden. De perfecte bestemming voor de zonnekloppers onder jullie, en dit het hele jaar door!

Goedkope vluchten naar Fuerteventura

Vluchten naar Fuerteventura worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes.be ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Fuerteventura. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Inspiratie voor een leuke vakantie naar Fuerteventura

Fuerteventura is de ultieme plek voor zon, zee en strand. Het eiland is een oase van rust met adembenemende, exotische zandstranden, prachtige duinen die zijn gevormd door overwaaiend Saharazand uit Marokko, een intens blauwe zee en wiegende palmbomen. Een last minute naar Fuerteventura is erg in trek bij surfliefhebbers van over de hele wereld. Op het eiland zijn namelijk enkele geweldige surf hotspots te vinden.

Tips and tricks voor een last minute naar Fuerteventura

 

  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 26°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 20°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.