Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Griekenland

Griekenland is het land van de ongerepte stranden, de helderblauwe zee en meer dan 300 dagen zon per jaar. Dit prachtige land heeft echter nog zoveel meer te bieden. Griekenland is ook een belangrijke historische bestemming met een rijk cultureel erfgoed. Dit alles overgoten met wat glaasjes Ouzo en je krijgt een overheerlijke lastminute naar Griekenland.

Goedkope vluchten naar Griekenland

Vluchten naar Griekenland worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Griekenland. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een leuke vakantie naar Griekenland

Griekenland heeft heel wat te bieden qua fauna en flora: 15.000 kilometer aan kustlijn met mooie kiezel- en zandstranden, rotsen, kloven, bergen, wilde rivieren en meren. Door het heldere water kan je op veel plaatsen langs de kust duiken. Het Griekse landschap is ruig en rotsachtig, waardoor de typische wit met blauwe huisjes extra opvallen. Griekenland is één grote archeologische site. Het land wordt al sinds de prehistorie bewoond, waardoor er in alle hoeken van het land sporen van menselijke beschavingen te vinden zijn. Het is onmogelijk om alle sites op te sommen. De belangrijkste bevinden zich op de Peloponnesos (Olympia), in Athene en op de eilanden Kreta (Knossos), Rhodos (Rhodos-Stad) en Kos (Kos-Stad).

Tips and tricks voor een last minute naar Griekenland

 

  • Tijdsverschil: 1 uur later dan in België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 31°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 14°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.

Onze last minute toppers

Athene - Kos - Kreta