Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Lanzarote

Lanzarote kent het hele jaar door een mild klimaat. Daarom wordt het eiland beschouwd als één van de meest aangename bestemmingen van Europa. Dit mysterieuze Canarische Eiland trekt jaarlijks duizenden nieuwsgierige toeristen, en gelijk hebben ze! Lanzarote verdient zeker een plaatsje op jullie bucket list.

Goedkope vluchten naar Lanzarote

Vluchten naar Lanzarote worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes.be ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Lanzarote. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Inspiratie voor een leuke vakantie naar Lanzarote

Lanzarote wordt ook wel het eiland van de slapende vulkanen genoemd. De adembenemende vergezichten en indrukwekkende maanlandschappen zijn populair bij natuurliefhebbers. Het is alsof je op een andere planeet rondwandelt. Zo is het Nationaal Park Timanfaya zeker een bezoekje waard. Maar ook zonnekloppers komen aan hun trekken tijdens een lastminute naar Lanzarote. Op de fijne witte zandstranden van Papagayo kan je heerlijk relaxen. Cultureel valt er ook heel wat te beleven, onder andere dankzij toparchitect César Manrique, die met tal van kunstwerken en gebouwen zijn stempel drukte op dit Canarische Eiland.

Tips and tricks voor een last minute naar Lanzarote

 

  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 27°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 20°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.