Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Tenerife

Tenerife is het eiland van de eeuwige lente. Zonnekloppers kunnen hier het hele jaar door genieten van mooi en zonnig weer. Maar ook wandelaars komen aan hun trekken. Het eiland kent tal van natuurparken, met de vulkaan ‘El Teide’ als absolute topper.

Goedkope vluchten naar Tenerife

Vluchten naar Tenerife worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes.be ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Tenerife. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Inspiratie voor een leuke vakantie naar Tenerife

De populaire badplaatsen Playa de las Americas en Costa Adeje liggen in het Zuiden van het eiland. Hier vind je mooie zandstranden, maar ook een bruisend nachtleven. De meeste bezienswaardigheden bevinden zich echter in het frissere en groenere Noorden. Zo is de indrukwekkende vulkaan 'El Teide' zeker een daguitstap waard. Deze torent hoog boven het eiland uit. Verder telt het binnenland enkele gezellige dorpjes waar je de Canarische sfeer kan opsnuiven. Ook de hoofdstad Santa Cruz is leuk om te bezoeken tijdens een last minute naar Tenerife.

Tips and tricks voor een last minute naar Tenerife

 

  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 27°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 20°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.