Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute citytrip naar Athene

In deze bruisende wereldstad komen de geschiedenis en de goden weer tot leven! De godin Pallas Athena waakt sinds eeuwen vanaf de Acropolis over Athene. Aan cultuur en geschiedenis is er in deze stad dan ook zeker geen gebrek. Geniet van een glaasje ouzo en waag je aan de sirtaki...
Maar geniet vooral van de warme Griekse gastvrijheid. Jouw verblijf in Athene kan nu al niet meer stuk.

Goedkope vluchten naar Athene

Vluchten naar Athene worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Athene. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een leuke citytrip naar Athene

Vanop de Acropolis geniet je van een intrigerend beeld van de oude stad en ontdekt er sporen uit de Griekse beschaving die je tot nu toe enkel maar kent vanuit de geschiedenisboeken. Athene is echter zo veel meer dan de Acropolis. Nu je hier toch bent bezoek je best ook het prachtige Parthenon (symbool van de macht die Athene in de oudheid bezat), het theater van Dionyssos, het Nationaal Archeologisch Museum en de ruïnes van Olympieion,..

Tips and tricks voor een last minute citytrip naar Athene

  • Tijdsverschil: 1 uur later dan in België
  • Temperatuur: 365 dagen kan je er genieten van een aangenaam, mediteraan klimaat
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij  aan contact op te nemen met de huisarts.