Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Widget titel toevoegen

Goedkope last minute citytrip naar Berlijn

Ontdek één van de hipste Europese steden van het moment. Berlijn is een bruisende wereldstad, waar oud en nieuw elkaar perfect aanvullen. De stad kende een woelige geschiedenis, waarvan de overblijfselen nu toeristische toppers zijn. Een last minute citytrip naar Berlijn doe je het best tijdens de zomermaanden. Geniet van een frisse Duitse pint bij een aangename 22°C. Berlijn is een must-see, zowel voor jong als oud.

Goedkope vluchten naar Berlijn

Vluchten naar Berlijn worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Berlijn. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een leuke citytrip naar Berlijn

Dé toeristische trekpleister is natuurlijk de Berlijnse muur, of wat daar nog van overblijft, met de voormalige grensovergang Checkpoint Charlie, Ook het oude Stasi hoofdkwartier en de atoombunkers uit de tijd van de Koude Oorlog zijn nog steeds te bezichtigen. Naast historische sites uit de 20ste eeuw staan er nog tal van prachtige oude gebouwen, zoals Schloss Charlottenburg, de Brandenburger Tor en de Berliner Dom.

Tips and tricks voor een last minute citytrip naar Berlijn

 

  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 22°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 4°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.