Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Bulgarije

Bulgarije ligt in het hart van de Balkan aan de Zwarte Zee. Het land combineert een eeuwenoude cultuur met een adembenemende natuur, gouden zandstranden en een bruisend uitgaansleven. Zin om dit prachtige land te ontdekken? Boek dan snel via Lastminutes.be een lastminute naar Bulgarije.

Goedkope vluchten naar Bulgarije

Vluchten naar Bulgarije worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Bulgarije. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Inspiratie voor een leuke vakantie naar Bulgarije

Bulgarije ligt op het kruispunt van Europa en Azië. Dankzij deze unieke ligging kent het land een rijke geschiedenis. Overal zijn hiervan nog sporen te vinden, zoals de vele kerken en kloosters gelegen op de meest indrukwekkende locaties. De meeste historische bezienswaardigheden vind je in de plaatsen Nessebar, Plovfiv, Varna en Burgas. Deze laatste 2 zijn tevens de bekendste vakantieoorden van het land. Bulgarije heeft een gevarieerd landschap en telt maar liefst 11 nationale parken. Het Sinite Kamani Natural Park met haar blauwe stenen en het Pirin National Park staan zelfs op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Tips and tricks voor een goedkope last minute naar Bulgarije

 

  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 25°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 6°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.