Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute citytrip naar Kopenhagen

Een stad met vrolijk gekleurde huisjes in de haven en een oud gezellig stadscentrum. Je waant je in een sprookje. Niet moeilijk, Kopenhagen is eveneens de stad van de Kleine Zeemeermin waar de sprookjes van Hans Christian Andersen werden neergepend. Daarnaast is het een waar paradijs voor liefhebbers van hedendaagse architectuur en design. Maak kennis met de onvergetelijke Scandinavische gastvrijheid en geniet van de sprookjesachtige sfeer die door de straten waart...

Goedkope vluchten naar Kopenhagen

Vluchten naar Kopenhagen worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Kopenhagen. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Kopenhagen

Het symbool bij uitstek is de Kleine Zeemeermin. Verder vind je in Kopenhagen een ruim assortiment aan parken, musea, historische gebouwen en pretparken. Het meest gekende pretpark in het centrum van de oude stad is Tivoli. Zowel jong als oud kunnen hier hun hartje ophalen.

Heel bijzonder in Kopenhagen is Vrijstad Christiana (http://www.visitcopenhagen.com/copenhagen/culture/alternative-christiania). Deze groene, kleurrijke en autovrije wijk staat bekend voor haar autonome inwoners. Het werd opgericht in 1971 door een groep hippies. Zij kraakten toen een verlaten militaire kazerne en stichtten er een gemeenschap met eigen regels, volledig onafhankelijk van de Deense regering. Deze wijk is vrij te bezoeken en je kan er zelfs een begeleide wandeling maken met een local. Let wel: fotograferen is niet echt toegestaan. Alle do’s and don’ts staan trouwens aangegeven aan de ingang.

Tips and tricks voor een last minute citytrip naar Kopenhagen

  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 20°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld -1°C.
  • Munteenheid: Deense Kroon
  • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij  aan contact op te nemen met de huisarts.