Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Kreta

Kreta is by far het populairste Griekse eiland en trekt jaarlijks duizenden toeristen aan. Zowel jong als oud genieten er tijdens het zomerseizoen van zon, zee én cultuur. Ontdek Knossos, dans de Sirtaki of relax op één van de vele mooie stranden, Kreta is de ideale bestemming voor zij die het allemaal wat rustiger aan willen doen.

Goedkope vluchten naar Kreta

Vluchten naar Kreta worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes.be ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Kreta. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een leuke last minute naar Kreta

Knossos is de populairste toeristische trekpleister van het Griekse eiland. Dit Minoïsche paleis is in de vorige eeuw bijna geheel opgegraven en gerestaureerd, en is een bezoekje meer dan waard. Na de Minoïsche periode werd het eiland overheerst door verschillende culturen, waarvan er in de meeste oude centrums van de grotere steden nog veel sporen te vinden zijn. Zo hebben Chania en Rethymnon nog een Venetiaanse haven. De noordzijde is vooral populair bij jongeren en mensen die willen genieten van zon, zee en strand. De zuidzijde van het eiland is veel minder toeristisch en dus ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en het authentieke Griekenland.

Tips and tricks voor een last minute naar Kreta

 

  • Tijdsverschil: 1 uur later dan in België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 29°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 16°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.