Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar La Palma

La Palma wordt ook wel het groene eiland genoemd. Dat is de reden waarom het eiland zo geliefd is bij natuurliefhebbers en wandelaars. Hier kan je genieten van een rustgevende vakantie, ver weg van het massatoerisme.

Goedkope vluchten naar La Palma

Vluchten naar La Palma worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes.be ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in La Palma. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Inspiratie voor een leuke lastminute naar La Palma

La Palma is een eiland vol contrasten, zeker qua weerbeeld. Zo staat het dorpje Tazacorte bekend omdat het de meeste zonuren van Europa zou hebben, maar even verderop in de bergen kan het soms zelfs sneeuwen. Het toerisme op La Palma zal nooit zo massaal worden als op buureilanden Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. La Palma kent een aantal kleinschaligere accommodaties die allemaal de authentieke Canarische sfeer uitademen.

Tips and tricks voor een last minute naar La Palma

 

  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 23°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 16°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.