Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute citytrip naar Milaan

Deze bruisende metropool in het noorden van Italië is vooral bekend als modestad. Heel wat modeliefhebbers boeken dan ook maar al te graag een goedkoop ticket om de vele winkels en boetieks een bezoek te brengen. Reserveer tijdig een voordelig ticket, zo rest er meer winkelbudget dat je kan spenderen.

Goedkope vluchten naar Milaan

Vluchten naar Milaan worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Milaan. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Milaan

Naast de vele winkels en boetieks herbergt Milaan ook een aantal impressionante monumenten. Het is de perfecte stad voor een weekendje weg of voor een iets langer verblijf. De architecturale pracht van deze stad valt onmiddellijk op! Breng zeker een bezoek aan de Duomo en geniet vanop het dak van een adembenemend zicht. Even buiten Milaan kan je het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci bewonderen.

Tips and tricks voor een last minute citytrip naar Milaan

  • Tijdsverschil: er is geen tijdverschil met België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 26°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 8°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij  aan contact op te nemen met de huisarts.