Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute citytrip naar Nice

Azuurblauwe stranden, filmsterren spotten op de Croisette van Cannes, gezellig picknicken in de schaduw van een olijfboom, kijken naar witte bootjes op een eindeloze zee... De Côte d’Azur is zo veel meer dan een mondain vakantieoord. Deze badplaats was de inspiratiebron voor Matisse, Picasso en andere beroemde schilders. Tijdens het aanschouwen van al dat moois kan je genieten van  gastronomische geneugten. Op het menu staan onder andere bouillabaisse, tapenade van olijven, aïoli, pissaladière (groententaart met ui en ansjovis), ratatouille, salade niçoise en als dessert tarte tatin of een loperige vacherinkaas. Via Lastminutes.be vind je steeds goedkope vliegtickets naar Nice. Dromen vervullen moet niet altijd onbetaalbaar zijn!

Goedkope vluchten naar Nice

Vluchten naar Nice worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels en huurwagens in Nice. Wij bieden je steeds de scherpste hotel- en huurwagenprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Nice

De Côte d’Azur heeft zoveel te bieden. Nice is de perfecte uitvalbasis om deze regio te verkennen.
Breng zeker een bezoekje aan de mondaine badplaats Cannes, de minder gekende Lérins-eilanden en het chique Saint-Tropez.  Er is nog zoveel meer te beleven en te doen.

Tips and tricks voor een last minute citytrip naar Nice

  • Tijdsverschil: er is geen tijdverschil met België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 28°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 7°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij  aan contact op te nemen met de huisarts.