Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute citytrip Rome

Waan jezelf een keizer in de vroegere hoofdstad van het Romeinse Rijk. Rome is de ideale stad voor de cultuurliefhebbers onder ons. De stad heeft zoveel monumenten dat het bijna onmogelijk is om deze allemaal op te sommen. Maar vergeet ook niet om te genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, met een glaasje Spumante erbij natuurlijk…

Goedkope vluchten naar Rome

Vluchten naar Rome worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Rome. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Inspiratie voor een leuke citytrip naar Rome

Rome had een belangrijke positie in het Romeinse Rijk, het Christendom en de Renaissance. Het hoeft daarom niet te verwonderen dat dit een een schat aan gebouwen en kunstwerken heeft opgeleverd. Wie alles wil bezichtigen, zal hier ruim de tijd voor moeten nemen. Een last minute citytrip naar Rome boek je daarom best voor 4 dagen of meer. Om elke hoek valt er wel een historisch pareltje te ontdekken. Bekend zijn Vaticaanstad met onder andere de Sint-Pietersbasiliek en de Sixtijnse kapel, de Engelenburcht, het Colosseum, de Spaanse trappen en de Trevi Fontein.

Tips and tricks voor een last minute citytrip naar Rome

 

  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 29°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 14°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.