Contacteer ons contact center op 070 246 012

 

Last minute naar de zon: neem het vliegtuig naar Spanje

28-07-2016 - Heb je nog een weekje verlof over om te genieten van de zon? Wacht niet op het mooie weer in eigen land en boek gewoon een last minute naar Spanje. Oneindig veel bestemmingen op slechts een paar uurtjes vliegen. Wij hebben alvast enkele topbestemmingen in Spanje voor jou uitgetest. Voel je de Spaanse zon al lonken?

Lees meer...

 

Tips voor een leuke last minute citytrip naar Boedapest

26-07-2016 - Het idee van een last minute citytrip naar Boedapest komt waarschijnlijk niet als eerste in je op. Nochtans blijkt de Hongaarse hoofdstad de goedkoopste bestemming te zijn voor een citytrip. En bovendien valt er nog heel wat te zien ook. Tijd dus om deze stad wat extra onder de aandacht te brengen. Wij boekten een vlucht richting Boedapest en genoten van een heerlijke (én goedkope) stedentrip. De Hongaarse hoofdstad gewikt en gewogen, en hierbij onze 5 leukste tips.

Lees meer...

 

Last minute naar de 3 beste shoppingsteden van Europa

21-07-2016 - Shopping is één van de belangrijkste redenen om last minute een citytrip te boeken. Parijs, Milaan en Londen: 3 winkelparadijzen met elk hun eigen karakter. Wij ontdekten deze toonaangevendste modemekka’s van Europa: Parijs, Milaan en Londen.

Lees meer...

 

Leuke ideeën voor een last minute citytrip naar Athene

19-07-2016 - Eén ding is duidelijk: de bakermat van onze moderne beschaving laat zich niet in een weekend, zelfs geen verlengd weekend, ontdekken. Trek dus iets meer tijd uit voor een last minute citytrip naar Athene. Wij boekten een vlucht richting Athene en genoten van een heerlijke stedentrip. Het is echter heel moeilijk om de Griekse hoofdstad kort te gaan samenvatten. Over alle bezienswaardigheden kunnen werkelijk boeken worden geschreven. Wij beperkten ons tot de must-see attracties, hetgeen je écht moet gezien hebben.

Lees meer...

 

Een last minute citytrip naar Lissabon = een goed idee!

14-07-2016 - Van plan om een last minute citytrip naar Lissabon te boeken? Dan hoef je niet zozeer rekening te houden met het weer. De Portugese hoofdstad geniet van een mild klimaat, waardoor het er all year round heerlijk vertoeven is. In de winter moet je af en toe een regenbui tolereren, maar de temperaturen zijn dan weer erg zacht. Wij boekten onlangs een vlucht richting Lissabon en verkenden deze parel aan de Atlantische Oceaan. Er valt heel wat te zien én te beleven, maar deze attracties in en rond de stad zijn zeker een bezoekje waard.

Lees meer...

Last minute gaan feesten? Het kan!

12-07-2016 - Geen ticket kunnen bemachtigen voor Tomorrowland? Of kan je je (feest)pap niet koelen met de Gentse Feesten of het Antwerpse Laundry Day? Boek dan nu meteen een last minute vakantie naar één van deze hippe feestbestemmingen, pompende beats inbegrepen! 

Lees meer...