Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Frankrijk

Leven als God in Frankrijk. Du pain, du vin… et du Boursin. Frankrijk is niet samen te vatten in één zin. Jaarlijks genieten duizenden Belgen en Nederlanders tijdens een last minute naar Frankrijk van alles wat dit prachtige land te bieden heeft. En dat is heel wat.

Goedkope vluchten naar Frankrijk

Vluchten naar Frankrijk worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Frankrijk. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Inspiratie voor een leuke vakantie naar Frankrijk

Frankrijk kan zich met trots één van ’s werelds populairste toeristische bestemmingen noemen. Het land verwelkomt jaarlijks miljoenen toeristen. Ze worden aangetrokken door historische steden als Parijs en Nice, prachtige landschappen, de kastelen van de Loirestreek, het gezellige Bretagne en Normandië, de zonovergoten Côte d’Azur, etc.. Daarnaast biedt Frankrijk een aangenaam klimaat, ruime mogelijkheden voor wintersport en een rijke cultuur van eten en wijn, waardoor de Franse keuken tot één van de lekkerste ter wereld behoort. De lijst van toeristische attracties is té groot, maar één ding is zeker: er is voor ieder wat wils.

Tips and tricks voor een last minute naar Frankrijk

 

  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 24°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 9°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.

Onze last minute toppers

Nice