Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Gran Canaria

Gran Canaria is een must voor zij die houden van natuur. Maar ook zonnekloppers, fietsers, wandelaars en watersportliefhebbers komen er aan hun trekken. Kortom, een gevarieerd eiland waar het gezellig vertoeven is.

Goedkope vluchten naar Gran Canaria

Vluchten naar Gran Canaria worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes.be ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Gran Canaria. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Inspiratie voor een leuke vakantie naar Gran Canaria

Gran Canaria is een vulkanisch eiland met schitterende en afwisselende landschappen. De spectaculaire zandduinen van Maspalomas, Roque Nublo en de botanische tuinen zijn maar enkele pareltjes die het eiland rijk is. Natuurliefhebbers van over de hele wereld komen met een lastminute naar Gran Canaria om er te genieten van de weelderige bossen, de groene valleien en de exotische fauna en flora. Maar ook op cultureel vlak valt er veel te beleven. Zo is Las Palmas de meest bruisende hoofdstad van de Canarische Eilanden. Het is een gezellige stad waarin je heerlijk kan rondkuieren.

Tips and tricks voor een last minute naar Gran Canaria

 

  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 26°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 20°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.