Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

Goedkope last minute naar Italië

La dolce vita, in Italië weten ze wat het leven betekent. Genieten en nog eens genieten. Italië heeft alles te bieden voor een perfecte last minute naar Italië: mooie stranden, een rijke cultuur, een adembenemende natuur en een lekkere keuken. Het is net waar je van houdt.

Goedkope vluchten naar Italië

Vluchten naar Italië worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Italië. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een leuke vakantie naar Italië

Het is moeilijk om Italië samen te vatten in een aantal regels. Elke regio heeft wel zijn eigen typische kenmerken. Waar je ook gaat, kom je wel interessante plaatsen tegen. Cultureel valt er van alles te beleven, maar ook qua natuur heeft het land heel wat te bieden. Eigenlijk is Italië één groot openluchtmuseum. Steden als Rome, Milaan, Napels Venetië lenen zich perfect voor een romantische citytrip. Wil je eerder het binnenland verkennen, huur dan een Vespa of Fiat 500 en ontdek prachtige streken als Toscane of Umbrië. Geniet van al het moois wat Italië te bieden heeft. Bovendien is de Italiaanse keuken één van de beste ter wereld. Doe daar een lekker wijntje bij en je weet dat Italië een heerlijk land is om te vertoeven.

Tips and tricks voor een last minute naar Italië

 

  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 28°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 13°C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
  • Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.

Onze last minute toppers

Rome - Milaan