Contact (max. € 0.30 min) 070 246 012

:no translation

:no translation

Goedkope last minute naar Spanje

Een last minute naar Spanje is ontzettend populair. Al jarenlang trekken duizenden Belgen en Nederlanders naar Spanje om er te genieten van zon, zee en strand. En wij geven hen geen ongelijk. Maar er is meer: cultuur, een mooie natuur met afwisselende landschappen, geweldige bezienswaardigheden én een lekkere keuken.

Goedkope vluchten naar Spanje

Vluchten naar Spanje worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes.be ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Spanje. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Inspiratie voor een leuke vakantie naar Spanje

Veel cultuur vind je in beroemde steden als Madrid en Barcelona. Barcelona is de meest bezochte stad en is na Madrid de grootste stad van Spanje. Aan bezienswaardigheden geen gebrek, deze stenen lenen zich dan ook perfect voor een citytrip. In het Zuiden, in de regio Andalusië, met prachtige steden als Granada en Sevilla is de Moorse invloed nooit ver weg. In Granada vind je onder andere het wereldberoemde Alhambra. Maar ook qua natuur heeft Spanje veel te bieden, van het groene Noorden tot het ruigere Zuiden. Tussendoor kan je genieten van de overheerlijke Spaanse keuken. Spanje staat namelijk bekend voor zijn tapaskeuken en, of course, de paella.

Tips and tricks voor een last minute naar Spanje

  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is °C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld °C.
  • Munteenheid: Euro
  • Reisdocumenten: via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.

Gezondheid: voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij aan contact op te nemen met de huisarts.

Onze last minute toppers

Barcelona - Tenerife - La Palma - Lanzarote - Malaga - Fuerteventura - Gran Canaria